Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2023, 20:08   #16
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Profilini Ziyaret Eden Son 10 Kişiyi Yorumla

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Her zaman kaliteli, enerjik, iyi ki burada
Asi Ruh -
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Yorumlarını beğenerek takip ettiğim, en nihayetinde tanıştığım, enerjisini sevdiğim insan. İyi ki tanıdım
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]- Yüzümü gülümsetenim, kalbini de kendini de çok seviyorum. Benim için kıymetli
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Yorumlarını severek takip ediyorum, rengi de çok yakıştı
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Tanımıyorum.
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Benim için çok değerli, yeri her zaman ayrı ve özel. Bir gün yüz yüze görüşüp kahvelerimizi içeceğiz.
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Dertleşebildiğim nadir ve özel insanlardan
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Burada görmekten mutluluk duyduğum arkadaşım
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - İyi ki tanıştık , iyi biri

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı