Tekil mesaj gösterimi
Alt , 13:10   #27
size söz yine baharlar gelecek..
gelirkenekmekal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 21. Haftanın Konuğu gelirkenekmekal

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kolay gelsin @gelirkenekmekal.
  1. Seninle birebir tanışıyor sayılmayız ama eski forumculardan olduğunu biliyorum. Hatırladığım ve gözlemlediğim kadarıyla eskiden forumları daha fazla ciddiye alıyordun. Şu an yine burada gördüğüm, daha bir umursamaz profil sergiliyorsun. Hatta kullanıcı adın da bunun işareti troll bir seçim. Bu değişim artık forumların senin için önemsizleşmesiyle mi ilgili yoksa zamanın değişip, yılların geçmiş olmasından dolayı mı?
  2. Sence iktidar değişecek mi?
  3. Herkes kendi hakkında düşüncelerini sorar, ben buna yeni bir bakış açısı getireyim. @Eftamintokoftiden hakkında düşüncelerin nedir? Üye sözlüğüymüşçesine..

tanışmasakta dikkat ettiğini tahmin edebiliyordum ki keza bende dışardan insanları incelerdim eskiden. forumlardan uzaklaştığım ve çok fazla olumsuz olay yaşadığım için büründüğüm bir kişilik ve tabikide büyüyen yaş ve değişen hayat temposu eskiden çok daha fazla vakit ayırıp emek veriyordum keşke vermeseydim dediğim anlar oluyor mu bilmiyorum güzel soru için teşekkürler

2- tek ümidim bu yönde dilerim değişir, dilerim küllerimizden yeniden doğarız.
3- efta benim için çok kıymetli birisi, çok değişik birisi, doğru birisi, birazcık melankolik birazcık absürt komedi tarzında bana aşırı benziyor doğum günlerimiz bile benziyor öyle yani iddayıda kaybetti zaten

sorular için teşekkürler

"Kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?"