Öncelikle herkese uzun bir sürenin ardından merhabalar. Bilen bilir, ekim ayında forumlara ara verdiğimi belirten bir duyuru ile veda etmiştim. O zaman söylediğim söz; “her güzel şey bir gün biter” idi. Şimdi de diyorum ki; “Her son, yeni bir başlangıçtır!”.
İstenmeyen sebepler, yaşanmaması gereken olaylar ve yanlış güvenler sonucu maalesef eskiyi, eskiye ait verileri, anılarımızı kurtaramadık, nüfuz edip geri alamadık. Yaşanan bu süreçle ilgili belki talep hâlinde çok detaylı bir konu açıp olanı biteni aktarabilirim ama şu an bu yeni oluşum, yeni açılış gerçekleştirdiğimiz konuda üzücü şeylerden bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Forumda salt bir teknik yönetici/geliştirici olmaktan öte, içişlere de müdahil olacağımı ve burada bulunan Cem kardeşimin de ilk gönderide saydığı 6 kişilik kurucu kadronun burada daim olacağını belirtmek isterim. Ancak forumun alan adı ve imtiyaz yönünden hak sahipleri ranklardan da anlaşılacağı üzere @
Jön TüRk ve @
Eftamintokoftiden'dir.
Bizlerin kalite anlayışı, yönetim politikası ve genel forumlar içerisinde şiar edindiğimiz perspektif doğrultusunda yokluğumuzda hiçbir forumda aktif olmayan, forumlara yine bizimle dönen güzel insanlar var, yine böyle katılımlar olmaya devam edecek. Ben bu noktada başta @
Zeze ve @
Mango olmak üzere gelecek herkese şimdiden teşekkür ediyor; iyiyi değil, en iyiyi sunacağımızı taahhüt ediyorum. Teknik ekip olarak @
Cry ile beraber vBulletin 3 alışılagelmişliğinden ve varsayılan arayüzünden sapmadan, hiçbir yerde görmediğiniz bambaşka şeyler sunacağız.
Hoş geldiniz! Şunu da şöyle bırakayım, bu konuya yakışır.
“Ada sahillerinde bekliyoruz.”