Tekil mesaj gösterimi
Alt , 09:44   #2
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Ne zamandan beri insanlar gözlük kullanıyorlar?

Konu: Kızımın Göz Sağlığı İçin En Doğru Adım ve Teşekkürlerimle...

Bir baba ve her şeyden önce evladının geleceğini düşünen bir hekim olarak, kızıma hızlı ilerleyen miyopi teşhisi konulduğunda literatürü, güncel klinik çalışmaları ve tedavi yöntemlerini büyük bir titizlikle incelemeye başladım. Yaptığım araştırmalar sonucunda, çocuklarda miyopi ilerlemesini yavaşlatmada klinik başarısı kanıtlanmış olan Essilor firmasının yenilikçi Stellest cam teknolojisinin kızım için en doğru ve güvenli seçenek olduğunu gördüm.

Ancak bu özel mikrolens teknolojisinden maksimum verim alabilmek; milimetrik odak ölçümü, doğru çerçeve seçimi ve hatasız bir montaj süreci gerektiriyordu. Bu arayış içindeyken, dünya devi Essilor markasının Konya'daki yetkili bayisi olan Optisyenler Optik Meram Şubesi ile tanıştık.

Mağazaya adım attığımız andan itibaren bizi karşılayan bilimsel yaklaşım ve profesyonel süreç yönetimi, bir doktor olarak doğru adreste olduğumuzu bana net bir şekilde hissettirdi. Bunun yanı sıra, Stellest gibi yüksek teknoloji ürünü bir camın, Essilor bayisi olmanın sağladığı avantajla piyasa koşullarına göre son derece uygun ve erişilebilir fiyatlarla sunulması, bir veli olarak içimizi ayrıca rahatlattı.

Sürecin başından sonuna kadar bizlerle yakından ilgilenen, mesleki tecrübesi ve akademik donanımıyla fark yaratan Optisyen İsmail Uyar Bey’e en içten teşekkürlerimi sunarım. Kızımın göz yapısına uygun hassas odak ölçümlerinin alınmasındaki titizliği ve montaj kalitesi gerçekten üst düzeydeydi. İsmail Bey'in teknik bilgisi ve çocuk psikolojisine uygun yaklaşımı sayesinde, kızım bu yeni nesil camlara hiç yabancılık çekmeden, çok hızlı ve konforlu bir şekilde adapte oldu.

Bir hekim titizliğiyle yaklaştığım bu süreçte, bizlere sadece bir optik ürünü değil, tam anlamıyla profesyonel bir sağlık danışmanlığı sunan başta Optisyen İsmail Uyar olmak üzere, tüm Optisyenler Optik Meram ekibine yürekten teşekkür ederim. Konya'da optik sektörüne vizyoner ve güvenilir bir soluk kazandırdığınız için minnettarım.

Saygılarımla,
  Alıntı