Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Zirvenin devamı gibi düşünme burayı, eğer "önceki forum" minvalinde bahsi geçen gönderiler görürsen orası bil ki FD'dir. Çoğumuzun 2017-2021 arası bulunup, tanıştığı yer orasıydı; hatta o forumun imtiyaz sahibi bendim. Pandemi zamanı @ Eftamintokoftiden'in de farklı bir forum girişimi olmuştu, yine oradan da bahsediliyor olabilir; ama ForumZirve.Net kapanalı çok zaman oldu, 2016'dan sonra devam etmedi orası. Sadece domain bizde, senin gibi eski forumcuların hatırında kalan bir marka değeri kazanmış olduğu için buraya yönlendirdik ki böyle kazanımlar elde edebilelim.
|
devam filmi gibi düşünmedim zaten. aslında yıllardır girmediğim derken forumlardan kopuşumaydı o serzenişim. bakın kaç sene olmuş kapanalı ben farkında bile değilmişim. zirveyi hayal mayal hatırlıyorum zaten, yine forum krizim tuttuğu bi ana denk gelmiş demek gözümü kapatıp aklıma gelen tüm forumlara girmişim

yönlendirme güzel olmuş elinize sağlık. vbulletin forum kalmamış, tamamen eskiyi anmak için en uygun yer burası görünüyor.